“Бережи себе, бережи інших!”

Сьогоднішній онлайн захід з мінної безпеки, проведений для учнів 1-11 класів Тягинської територіальної громади, відкрив нові горизонти у розумінні важливості безпеки в умовах повномасштабної війни. Захід, проведений представниками  DRC (Данської ради у справах біженців), інструкторами  з інформування про мінну небезпеку Сергієм Врадієм та Нікітою Скляренко, став не лише інформативним, але й пізнавальним для всіх учасників.

Сьогодні, коли загроза від вибухонебезпечних предметів стає все більш актуальною, вивчення основ поводження з ними стає необхідністю, що стосується як дорослих, так і дітей. Відповідальність за власну безпеку, а також за безпеку оточуючих, важлива для кожного. #Урок_безпеки_ став можливістю розширити знання учнів про правила поводження в небезпечних ситуаціях та реагування на них.

#Навчання_мінної_безпеки_не лише дає знання, а й формує в учнів відповідальне ставлення до власного життя та життя оточуючих. І нехтувати ними –  означає піддавати себе  ризику, що може мати непередбачувані наслідки.

Тож , пам’ятаймо: “Бережи себе, бережи інших!” – це не лише слова, але й керівництво до дії, яке допоможе зберегти  життя в умовах  сьогоден

Людям із порушенням зору